Platformele din seria ASUS M4A89 folosesc inovatia Core Unlocker pentru a activa nucleele latente ale procesoarelor AMD.
ASUS a lansat tehnologia Core Unlocker, o inovatie care deblocheaza nucleele latente ale procesoarelor AMD, oferind instant un plus de putere de procesare. Facilitatea Core Unlocker este disponibila pe recenta serie ASUS M4A89 si pe platformele cu chipset AMD 800.
Numeroase publicatii de specialitate din întreaga lume estimeaza ca noua tehnologie va deveni o dotare standard pentru placile de baza, având în vedere performantele semnificative oferite suplimentar.
ASUS a dezvoltat tehnologia Core Unlocker pentru a activa într-un mod cât mai simplu nucleele latente ale procesoarelor AMD.
Fara sa necesite vreun upgrade aditional, placile de baza vor putea antrena o noua forta de operare, oferind si mai multa valoare utilizatorilor. Acestia trebuie doar sa actioneze un comutator de pe noile platforme M4A89 sau sa apese tasta “4” în timpul testului de la pornirea sistemului, în cazul placilor existente din seria M4.
Prin activarea comutatorului de pe placa, M4A89GTD PRO va maximiza puterea de operare catre nivelul a trei sau patru nuclee de procesare, forta suplimentara fiind binevenita pentru multi-tasting si lucrul intensiv.
Noile platforme M4A89GTD Pro/USB3 au primit deja premii de performanta sau aprecieri editoriale din partea a numeroase publicatii internationale.
“Indiferent daca utilizatorii urmaresc performantele extreme, raportul echilibrat pret-calitate sau platformele accesibile, seria M4A89 este în masura sa le satisfaca cerintele”, a declarat Joe Hsieh, general manager al Diviziei de Placi de baza din cadrul ASUS.
Bazându-se pe chipset-ul AMD 890 si pe soclul AM3, noua serie M4A89 va suporta viitoarele procesoare Phenom II™ cu 6 nuclee.
Totodata, placile de baza ofera suport pentru ATI CrossFireX™ si NVIDIA Hybrid CrossFireX™ si integreaza interfetele USB 3.0 si SATA 6Gbps pentru a accelera transferurile de date si vitezele de citire si scriere pe hard disk.
ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, placi de baza, placi video, unitati optice, sisteme PC desktop, servere, solutii wireless, telefoane mobile si echipamente de retea. Urmarind inovatia si respectând promisiunea calitatii, ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor.
În 2009, ASUS a obtinut 3268 de distinctii precum si recunoasterea globala pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™.
Având peste 10000 de angajati în întreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita, compania a realizat o cifra de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifica de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.
ASUS este prima marca de placi de baza din lume, având cea mai mare cota din piata globala.
În prezent, unul din trei calculatoare utilizeaza o platforma ASUS. Compania a lansat numeroase inovatii care au devenit ulterior standarde în industrie.
Printre exemplele recente se numara: designul de alimentare Hybrid Phase, designul pentru overclocking Hybrid Processor si Protect 3.0 pentru o operare sigura.
Având o experienta îndelungata si o preocupare constanta pentru îmbunatatirea design-ului, ASUS urmareste sa ramâna liderul industriei prin performanta, siguranta si fiabilitatea platformelor produse.
Sursa: Smartnews